Klijenti o nama

Za gđu Silviju mogu reći da je nama u jednoj vrlo lošoj i teškoj situaciji sa svojim znanjem i pristupom puno pomogla da se oporavimo nakon vrlo lošeg vođenja poslovnih knjiga  sa bivšim knjigovođom, a tada smo ujedno bili jako razočarani i u cijeli sustav, tako da smo u jednom trenutku u toj teškoj i kompliciranoj situaciji htjeli zatvoriti kompletnu firmu.

Međutim zahvaljujući stručnosti,ohrabrenju i upornosti gđe Silvije, od kad smo otvorili tvrtku, sada ostvarujemo najbolje poslovne rezultate.
Hvala Maranatha knjigovodstvu!

Žana Lasić, Maranatha gradnja d.o.o.

Kao globalni poduzetnik i osnivač start-up tvrtki, vrlo je važno je u prvih nekoliko godina stabilno održati strukturu troškova . Kao rezultat toga, zaposlio sam gospođu Bungić za svoj hrvatski start-up. Suradnja je uvijek bila vrlo profesionalna, učinkovita i usmjerena na ciljeve. Uz pomoć gospođe Bungić, porezna kontrola (revizija) hrvatskih vlasti prošla je vrlo glatko i ugodno.To znači da se kao poduzetnik možete usredotočiti na bitne stvari.
Rado preporučujem gospođu Bungić i njezin tim.

Željko Tipurić, Global engineering & Construction d.o.o., 24.08.2021.

S knjigovodstvenim obrtom Maranatha surađujemo od osnutka Prevoditeljske agencije i škole stranih jezika aa translations, te smo vrlo zadovoljni njihovim knjigovodstvenim uslugama. Vlasnica g. Silvija je izuzetno susretljiva, profesionalna, dostupna za savjetovanje u svako dobra i spremna uvijek pomoći. Mi kao prevoditelji, ne znamo gotovo ništa o poreznim propisima, no Maranatha je svaki puta uspješno riješila naše nedoumice i pitanja o zamršenom sustavu oporezivanja u RH, te nas upoznala sa svime što trebamo znati u vezi toga. G.Silvija pohađa osposobljavanja i seminare, te je u stalnom kontaktu s poreznim savjetnicima, što je u ovo vrijeme u kojem se u Hrvatskoj propisi mijenjaju praktički iz dana u dan od iznimne važnosti. Knjigovodstvenom obrtu Marantatha poklonili smo svoje povjerenje, te zauzvrat dobili odličnu uslugu po i više nego pristupačnoj cijeni.
Toplo preporučujemo Maranathu!

Magdalena Anić, direktorica aa translations, www.aa-translations.com

Tijekom godina suradnje sa gđom. Bungić izgradili smo odnose povjerenja i međusobnog uvažavanja. Temelj tih odnosa su profesionalizam, stručnost i pouzdanost koju je gđa. Bungić pokazala u obavljanju usluge vođenja knjigovodstvenih poslova za naše poduzeće.

Damir Perinčić, direktor tvrtke Kuper d.o.o. www.eufondovi.eu

Gđa. Bundić vodi moje poslovne knjige  i velika je podrška poslovanju mog obrta za web i grafički dizajn od njegovih početaka do danas. Uvijek je spremna dati pravi savjet čime mi uvelike olakšava snalaženje  u šumi zakona i poreza koji se stalno mijenjaju.

Karin Werner Klement, mala tvornica ideja, ideja.in

Preporuke naših njemačkih klijenata pogledajte na linku: preporuke na njemačkom